Stanka Vraza 53, P.P 168 47000 Karlovac, Hrvatska

HP PUMPE – PUMPE ZA MALE DOBAVNE KOLIČINE I VISOKE TLAKOVE

HP 32-95 – Obodna pumpa

Pumpe tipa HP-a su obodne pumpe, projektirane za opću službu izrađene kao monoblok pumpe. Kapacitet HP pumpi kreće se između 5 do 180 L / min s dobavnom visinom 170 do 20 m. Za brodske namjene ove pumpe mogu se isporučiti sa motorima na 60 Hz pri čemu rade na 1800 ili 3600 o/min.

Ove pumpe su projektirane za pumpanje svježe ili morske vode na brodovima, jahtama, u industriji i za poljoprivredne svrhe. Iste se koriste kao napojne pumpe hidrofora na jedinicama za pripremu sanitarne i šitke vode, napojne pumpe kotla, pumpe za podizanje tlaka, cirkulacijske pumpe ili druge namjene u industirji. Općenito se mogu koristiti za razne tekućine bez mehaničkih nečistoća.

Radi male težine i dimenzija, dokazale su se posebno priladnim za male ugradbene prostore, dok istovremeno im je konstrukcija ekonomična i pouzdana. Brtvljenje je izvedeno standardnim izvedbama mehaničkih brtvi. Materijal kućišta može biti sivi lijev ili bronca, ovisno o radnom mediju i uvijetima, dok je rotor uvijek iz bronce i osovina iz nehrđajućeg čelika.

Samosisna hidroforna pumpa
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.